VIRTUAALISIITTOLA GIN AHALTEK

Muu toiminta

Myyntitoiminta
Gin Ahaltekissa ei ole erityistä myyntilistaa. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö täältä myytäisi hevosia. Jos olet siis kiinnostunut ostamaan meiltä ahaltekin, ota yhteyttä mailitse (vtionic@gmail.com). Periaatteessa kaikkia hevosia voi kysyä ostettavaksi, kaikkia ei välttämättä myydä mutta voimme tarjota jotain toista hevosta tilalle. Tilausvarsa on myös aina vaihtoehto.
Myyntiehdot
Ostajan ehdottoman välttämättömät velvollisuudet: Älä muuta seuraavia perustietoja ilman lupaa:

Tiedot VRL:n rekisteriä varten:

Lämpimästi suositellut asiat: Jos huvittaa:

Tamman astuttaminen Gin Ahaltekin orilla
Orini astuvat vieraita tammoja pyynnöstä, joten jos haluat jonkin oreistani tulevan varsasi isäksi, ota yhteyttä mailitse ja kerro enemmän. Pääsääntöisesti oriit astuvat vain ahaltek-tammoja ja niitä rotuja, jotka ovat soveliaita RBSH-jalostukseen. Jos haluat astuttaa jonkin muunrotuisen tamman tallin oriilla, kannattaa mailissa perustella hieman tarkemmin asiaa.
Tilausvarsat
Gin Ahaltekin tammoista on mahdollista saada tilausvarsoja. Ota yhteyttä mailitse, jos haluat tilausvarsan ja kerro mitkä hevoset haluaisit varsan vanhemmiksi. Isäoriin ei ole pakko tietenkään olla Gin Ahaltekin oma ori vaan myös ulkopuoliset oriit käyvät. Tällöin tilaajan tulee huolehtia astutuspyynnöistä yms. oriinomistajan kanssa.
Tarpeen mukaan voin myös auttaa valitsemaan jollekin tammalle sopivaa oria ja muuten auttamaan vanhempien valinnassa. Olisi hyvä jos tilaajalla olisi jonkinlainen mielikuva siitä, millaisen varsan hän haluaa, minkäpituisen suvun, mihin käyttöön tms. Näiden toiveiden perusteella osaan paremmin ehdottaa sopivia vanhempia.
© Sirpa 2005, vtionic@gmail.com
Tiedosto luotu 2005-10-10
Muokattu viimeksi 2022-01-16
Gin Ahaltek on täysin virtuaalinen talli ja kaikki sivuilta löytyvä on mielikuvituksen tuotetta
This stable is a SIM-game, nothing described on this site should be taken as a real-life information.