VIRTUAALISIITTOLA GIN AHALTEK

Historia

Gin Ahaltek-tallin historia
Gin Ahaltekin suunnittelu alkoi varsinaisesti syyskuussa 2005 ja jotain näkyvää saatiin ensimmäisen kerran aikaiseksi 4.10.2005. Tätä ei voida kuitenkaan pitää vielä minkäänlaisena aloituspäivämääränä. Gin Ahaltekiä valmisteltiin kaikessa hiljaisuudessa talvi 05-06 ja vasta toukokuussa 2006 tallista alettiin puhua enemmän julkisesti. Kasvatustoiminta pyörähti käyntiin kesäkuun -06 alussa.
Gin-kasvattajatunnuksen historiaa
Gin-tunnus on alunperin Virginian (aiemmin esiintynyt myös nickillä Gin) keksimä, hän tarvitsi kasvattajatunnuksen itselleen vaikkei omistanut tallia. Luonnollisesti hän valitsi oman lempinimensä Ginin, se oli lyhyt, ytimekäs, helposti tunnistettava ja sopi monenlaisten nimien yhteyteen.
Gin-tunnus hevosten nimissä on virtuaalimaailmassa suhteellisen vanhaa perua: ensimmäinen Gin-kasvatti, at-ori Gin Pervyj syntyi 16.11.2001! Pervyj on venäjää ja tarkoittaa ensimmäistä. Keväällä 2002 syntyi yhteensä reilu 20 Gin-hevosta, suurin osa ahaltekejä, mutta oli joukossa muutama tekkeristeytys ja shagya. Kesällä 2002 Virginia kuitenkin luopui hevosistaan ja samalla kun kasvatus loppui, Gin-tunnus päätyi unholaan.
Marinean virtuaalisiittola perustettiin syksyllä 2002 ja Virginia toimi alusta alkaen omistajan taustatukena. Virallisesti kakkosomistajaksi hän siirtyi vuodenvaiheessa 2003 ja keväällä 2003 alkoi Marineaan kerääntyä taas ahaltekejä. Kasvattajatunnukseksi valittiin Gin vaikka Marinealla oli omatkin tunnukset (MVS, AZT, BDJ ja Marinean). Tämä tehtiin sen takia, että tekkeihmiset kuitenkin tunsivat Gin-tunnuksen jo entuudestaan ja Virginia kuitenkin vastasi suurimmaksi osaksi Marinean tekkeosasta. Virginialla oli tuolloin muutamia yksityishevosia Marineassa ja näiden varsat saivat myös kasvattajatunnuksen Gin. Nämä olivat lähinnä tennesseenwalkereita ja knabstrupeja.
Marinea lopetti loppusyksyllä 2003, mutta Virginia perusti Ionicin alkuvuodesta 2004. Ionic sai oman kasvattajatunnuksensa (Ion, Ionin), mutta tekkekasvatus jatkui edelleen Gin-tunnuksella. Miksi sitä suotta vaihtamaan hyvää tunnusta muuhun?
Kaikki Gin-hevoset
© Sirpa 2005, vtionic@gmail.com
Tiedosto luotu 2005-10-10
Muokattu viimeksi 2022-01-16
Gin Ahaltek on täysin virtuaalinen talli ja kaikki sivuilta löytyvä on mielikuvituksen tuotetta
This stable is a SIM-game, nothing described on this site should be taken as a real-life information.