Pääsivu    Hevoset    E-Mail    Toiminta    In English   
Bannerit    Info    Historia    Linkit   

Ionicin kasvatustoiminta

Kasvattilistat

Kaikki Ionicin kasvatit ovat nähtävillä seuraavien linkkien takaa:

Kasvatusrodut

Käytännössä Ionicissa kasvatetaan kaikkia rotuja, joita tallista löytyy. Rodun lukumäärästä sitten riippuu, miten laajaa kasvatustoiminta on.

Kasvatusrotujen historiaa

Vuosien mittaan kasvatusrotuja on tullut ja mennyt Ionicissa. Jokin aikanaan hyvinkin suuri rotu on saattanut kadota tallista kokonaan. Tässä jonkinlainen lista roduista, joita on aiemmin kasvatettu, mutta joista on sittemmin luovuttu:

Omat kasvatusprojektit

Ionicissa on vuosien mittaan ollut muutamia omia kasvatusprojekteja. Tässä kerrotaan niistä seikkaperäisemmin.

Wizzerria-linjaukset

Wizzerria-linjauksissa oli tarkoituksena saada hevosten sukutauluihin useampaan kertaan Virginian aikanaan omistama xx-tamma Wizzerria. Tamma itse kuoli 24.6.2003 jätettyään 6 varsaa. Wizzerria oli poikkeuksellisen hyvä kouluratsu ja erittäin rakas hevonen Virginialle, joten oli aika luonnollista kerrata sitä sukuihin.

Tavoitteena ei ollut tehdä kovin läheistä sukusiitosta, suurin osa Wizzerria-linjauksista oli 2+3 eli tamma esiintyy toisen vanhemman puolella toisessa polvessa ja toisen puolella kolmannessa. Läheisempää sukusiitosta Virginia ei oikein kannattanut.

Tässä on listattuna kaikki Wizzerria-linjaukset. Hevosen nimen perässä on ilmoitettu vanhemmat ja Wizin esiintyminen suvussa.

Virtuaalinen ratsuponi VRP

Katso Virtuaalinen ratsuponi -sivu.