Fancy Claps DJH KUOLLUT 29.12.2010

::  Fancy Claps DJH aka Clap
::  tennesseenwalker, tamma
::  mustankirjava, 151cm
::  VH-57900
::  s. 5.3.2009, , VHKR (4v. 3.7.08)
::  askellajipainotus
::  ei meriittejä

Omistaja Tijuana Stables. Kasvattanut Djoehem.


Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse


Kuvagalleria

       
© Eastwind Farms - The horse in the picture has nothing to do with the information on this page.


Luonnekuvaus

Fancy Claps – kotioloissa pelkkä Clap – on varsin hauska pikkutamma. Se on varsinainen nirppanokkaneiti, joka ei millään haluaisi kastua, joutua töihin, olla yksin karsinassa tai ylipäätään tehdä mitään mitä siltä pyydetään. Niinpä elämä Clapin kanssa voi joskus olla varsinaista vuoristorataa, ylämäkiä ja alamäkiä.

Hoidettaessa Clapin käytös vaihtelee melko paljon sen mukaan, kuka sitä on hoitamassa. Clap on hevonen, joka katsoo tarkkaan keistä tykkää ja kelle antaa turpiin. Niinpä tamman inhokkilistalla olijat – eläinlääkärit, kengittäjät, kovakouraiset tai kovaääniset ihmiset ja monet muut – joutuvat sietämään tamman ikuista uhmaikää. Se nimittäin suorastaan nauttii vastustaa kaikkea mitä pyydetään. Se ei halua sisään, ei ulos, ei suitsia päähän, ei harjattavaksi. Sen sijaan Clapin lempi-ihmiset saavat tammalta herraskaisen kohtelun. Se pitää ihmisistä jotka silittävät, hellivät ja puhelevat sille eivätkä ala heti huutaa kun tamma päättää tehdä pienen kepposen. Joskus toki kaikilla palaa päre, mutta oppiipa tamma ehkä vähitellen ettei ihan mitä tahansa voi kaikille tehdä.

Ratsuna Clap on suoraan sanoen aika turhauttava. Se noudattaa yleensä sitä samaa En Suostu -kaavaa ratsunakin, ja niinpä kaikki vähänkin vaativampi ratsastus vaatii toden teolla yrittämistä ja suostuttelua onnistuakseen. Jos ratsastaja päättää näyttää tammalle kerralla kuka on pomo, vaikkapa raipan avulla, tulee tämä ihminen olemaan tamman inhokkilistalla aina ja ikuisesti. Clapilla on kuitenkin rutkasti potentiaalia askellajiratsuksi, sillä se omaa varsin hyvät askeleet. Niinpä onnistuessaan ratsastaja saa olla todella kiitollinen.


Suku

i Tijuana's Southern Dandy ii Nonstance Bloed iii Cideney evm
iie Nonstance Jemina evm
ie Wenarie Suzy Marquita iei Sullivan O'menerig evm
iee Nook Meganie evm
e Ayer American Dream ei McKenzie's Stallion 56 eii Generally Hansome evm
eie McKenzie's Samatha Lee evm
ee Floppy's Editha eei Floppy's Issais evm
eee Floppy's Edessia II evm


Isä, Tijuana's Southern Dandy on komea tennesseenwalkerori joka asustelee Djoehemissa, mutta alun perin se on syntynyt ja kasvatettu Tijuana Stablesissa. Väriltään ori on komea musta frame-kuviolla. Southern Dandyn vanhemmat ovat Tijuana Stablesin ensimmäistä walkersukupolvea ja siksi ori on minulle tärkeä Fancy Clapsin isänä. Dandy on painottunut askellajiratsastukseen ja westerniin, joissa se on kilpaillut kymmenisen kilpailua. Enimmäkseen ori on kiertänyt kilpailukenttiä westernin parissa. Dandylla oli ennestään yksi varsa, Tijuana's Jeepers Creepers, joka asuu Djoehemissä.

Emä, Ayer American Dream on nätti walkertamma, joka Southern Dandyn tapaan on sekin Djoehemin hevosia. American Dreamin on kuitenkin kasvattanut Ayer Walkers -niminen talli, joka pyrkii luomaan virtuaalimaailmaan uusia twh-sukuja. Väriltään American Dream on melko tavanomainen rautias, mutta sillä ei ole lainkaan valkoisia merkkejä. American Dream on painottunut askellajeihin ja westerniin. Se on kilpaillut kymmenisen kertaa, erityisesti westernissä, ja saanut kolme sijoitusta joista kaksi westerniä ja yksi askellajiratsastusta. American Dreamilla on ennestään yksi varsa, Luminary Vision DJH.


Jälkeläiset

Fancy Claps DJH on tarjolla puhtaiden tennesseenwalkereiden sekä risteytysten jalostukseen. Tähän mennessä tammalle on syntynyt 4 jälkeläistä.

twh-o. Tijuana's Bizzy Bone
ssh-t. Tijuana's Spellbound
twh-o. Tijuana's Crybaby
twh-o. Tijuana's Kill Bill


Kalenteri

Fancy Claps DJH kilpailee aktiivisesti ARJ:n alaisissa kilpailuissa. Kalenteriin merkitään ainoastaan sijoitukset.

ARJ - kutsu - 12.3.09 - juoksukäynti - 2 / 46
ARJ - kutsu - 13.3.09 - juoksukäynti - 3 / 46
ARJ - kutsu - 15.3.2009 - juoksukäynti - 4 / 27
ARJ - kutsu - 16.3.09 - juoksukäynti - 4 / 24
ARJ - kutsu - 20.3.09 - keinutuolilaukka - 4 / 17
ARJ - Kutsu - 24.3.2009 - keinutuolilaukka - 3 / 24
ARJ - kutsu - 25.3.09 - keinutuolilaukka - 3 / 24
ARJ - Kutsu - 28.3.2009 - keinutuolilaukka - 5 / 38
ARJ - Kutsu - 29.3.2009 - kolmikäynti - 2 / 40
ARJ - Kutsu - 1.4.2009 - kolmikäynti - 1 / 23
ARJ - Kutsu - 1.4.2009 - juoksuäynti - 4 / 23
ARJ - Kutsu - 1.4.2009 - 3-äynti - 4 / 31
ARJ - Kutsu - 2.4.2009 - juoksukäynti - 2 / 23
ARJ - Kutsu - 21.7.2009 - kolmikäynti - 2 / 11
ARJ - kutsu - 24.8.2009 - keinutuolilaukka - 3 / 28