Puff And Bunny BRN KUOLLUT 29.12.2010

::  Puff And Bunny BRN aka Bunny
::  tennesseenwalker, tamma
::  sabino, 155cm
::  VH-51123
::  s. 10.10.2008, , VHKR
::  askellajiratsastus
::  ei meriittejä

Omistaja Tijuana Stables. Kasvattanut Branwen Farm


Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse


Kuvagalleria

       
© McDodi Farms - The horse in the picture has nothing to do with the information on this page.


Luonnekuvaus

Puff And Bunny, pelkkä Bunny tutuille ja muillekin, on hevonen jonka luonne edustaa kaikkea sitä mitä tennesseenwalkerin kuuluisikin olla. Se on paitsi sekä rauhallinen että ystävällinen, myös osaava ja hyvä ratsastaa.

Liikkeensä Bunny on ehdottomasti perinyt isältään. Tamman selässä istuessa tuntuu kuin lentäisi muutaman sentin maanpinnan yläpuolella, eikä tamma varmasti pahan näköinen ole katsojankaan mielestä. Bunny on nöyrä ja tottelevainen, mutta kuumuu helposti innostuessaan liikaa esimerkiksi pitkistä laukkapätkistä. Kuitenkaan tamma ei ryöstäydy käsistä vaan käyttäytyy aina esimerkillisen kiltisti. Myös maastolenkit ovat Bunnyn mieleen, eikä se yleensä hätkähdä juuri mitään mitä pusikoissa tulee vastaan. Mitä nyt joskus vähän säpsähtää, mutta ei koskaan lähde pakoon.

Hoidettaessa Bunny on niin suloinen kurkotellessaan ulos karsinasta, hoitajan olan yli tai harjapakkiin. Tamma ei lähde karsinasta vaikka oven jättäisi auki - tervehtii vain iloisesti höristen ohikulkijoita tai haalii suuhunsa käytävälle tippuneita heiniä. Pari kertaa ruualle perso neiti on karannut käytävän toiseen päähän jos siellä ovat kulkeneet työntekijät hevosia ruokkimassa, mutta ei siinä sen pahemmin ole käynyt. Taluttaessakin tamma varmasti seuraisi ihmistä ilman naruakin.


Suku

i VIR MVA Ch Cremon v. Rack ARJ-I, TWK-I ii Bonderon's Svat Bonser evm iii Abacusan's Rackwarrior evm
iie Abacusans's Aly evm
ie Betway's Micaliches evm iei Onder Temperor Zew evm
iee Aly Mc Prider evm
e Aces Diamond Rio ei Aces Born evm eii Aces Bite My Dust evm
eie Aces Teddy Bear evm
ee Aces Diamond Flame evm eei Falling Leaves evm
eee Acer Dreamkeeper evm


Isä, Cremon v. Rack on upea ori, jonka jokainen walkerkasvattaja varmasti haluaisi omistaa. Ori on rodultaan luonnollisesti tennesseenwalker, väriltään rautias ja palkittu lukuisin arvonimin, joista tunnetuin ja arvostetuin varmasti VIR MVA Ch. Sen lisäksi ori on ansainnut askellajiratsastuksen laatuarvostelussa arvonimen ARJ-I ja tennesseenwalkerien orikatalogissa se on luokiteltu parhaimmistoon, eli TWK-I. Cremon v. Rack on painottunut askellajiratsastukseen, jossa se on kilpaillut itselleen yhteensä 41 sijoitusta. Nyttemmin se kilpailee enää arvokilpailuissa. Luonteeltaan tämä komea ori on sympaattinen, rento ja helposti käsiteltävissä.

Emä, Aces Diamond Rio erikoisen värinen, kaunis tennesseenwalkertamma. Se toki hiukan kalpenee Cremon v. Rackin rinnalla, mutta on itsekin todella nätti ja hyväluonteinen hevonen. Tamma on painottunut askellajiratsastukseen, mutta ainakaan toistaiseksi sillä ei näytä olevan kokemusta kilpailemisesta. Varsoja sen sijaan löytyy muutama, joista ensimmäinen asustelee Branwen Farmissa kuten emänsäkin. Luonteeltaan tamma on esimerkillinen, aivan kuin tyttärensäkin.


Jälkeläiset

Puff And Bunny BRN on tarjolla puhtaiden tennesseenwalkerien sekä risteytysten jalostukseen. Tähän mennessä tammalle on syntynyt 3 jälkeläistä.

twh-o. Tijuana's Bugs Bunny
twh-t. Tijuana's Sacred Heart
twh-o. Tijuana's Sugarpuff Cryboy

Kalenteri

Puff And Bunny BRN kilpailee aktiivisesti ARJ:n alaisissa kilpailuissa. Kalenteriin merkitään ainoastaan sijoitukset.

ARJ - kutsu - 17.1.09 - kolmikäynti - 3 / 53
ARJ - kutsu - 23.1.09 - nelitahtikäynti - 6 / 48
ARJ - kutsu - 20.2.09 - kolmikäynti - 1 / 34
ARJ - kutsu - 20.2.09 - juoksukäynti - 2 / 37
ARJ - kutsu - 4.2.09 - keinutuolilaukka - 2 / 28
ARJ - kutsu - 12.3.09 - kolmikäynti - 3 / 45
ARJ - kutsu - 22.3.09 - kolmikäynti - 3 / 30
ARJ - Kutsu - 24.3.2009 - keinutuolilaukka - 1 / 24
ARJ - Kutsu - 27.3.2009 - kolmikäynti - 5 / 33
ARJ - Kutsu - 1.4.2009 - 3-äynti - 5 / 31
ARJ - Kutsu - 2.4.2009 - 3-käynti - 2 / 31
ARJ - Kutsu - 3.4.2009 - juoksukäynti - 3 / 27
ARJ - kutsu - 24.8.2009 - 3-käynti - 2 / 10