Agapito's Most Wanted KUOLLUT 29.12.2010

::  Agapito's Most Wanted aka Wanda
::  tennesseenwalker, tamma
::  mustankirjava, 154cm
::  VH-58625
::  s. 10.1.2009, , VHKR (4v. 10.5.08)
::  askellajipainotus
::  ei meriittejä

Omistaja Tijuana Stables. Kasvattanut Agapito Ranch.


Tämä on virtuaalihevonen / This is a sim-game horse


Kuvagalleria

       
© Walkers West - The horse in the picture has nothing to do with the information on this page.


Luonnekuvaus

Agapito's Most Wanted eli Wanda on luonteeltaan sellainen topakka ja luonteikas tamma, joka ei anna varsinkaan toisten hevosten pomottaa itseään. Se pyrkiikin aina olemaan lauman pomo, niin hevosten kuin ihmisten keskuudessa.

Hoidettaessa Wanda on uhittelija, muttei oikeastaan kuitenkaan tee mitään. Jo karsinan ovelle pysähtyessä voi huomata tamman louskuttavan hampaitaan muka-vihaisena kaltereiden takana. Jalka polkee, korvat luimistelevat ja pää heiluu karsinaan mennessä, mutta ei tarvita kuin vähän rapsuttelua korvan takaa niin Wanda on jo aivan eri hevonen. Jos taas erehtyy heti alusta asti komentamaan tammaa vihaisena, niin eikös Wanda sitten alakin oikeasti purra.

Ratsuna Wanda on varsinainen junttura. Se on aina aluksi kankea, mutta syttyy hitaasti ja kuumeneekin sitten yhtäkkiä aivan järjettömiin nopeuksiin. Niinpä ratsastajan ja hevosen erimielisyydet syntyvätkin siitä, että kun pitäisi mennä kovaa Wanda on vielä uninen, mutta sitten kun pitäisi palata talliin, on tamma herännyt vauhdin hurmaan. Maastolenkeillä Wanda nauttii erityisesti uitosta ja peltolaukoista. Joskus se saattaa säikkyä metsäneläimiä, muttei yleensä saa koskaan mitään kovia kohtauksia.


Suku

i Gurmudgeon Guerrero TWK-III ii Galloon Eight evm iii Ghana Express evm
iie Gallona evm
ie Pantana evm iei Dexter evm
iee Autumn Waltz evm
e Maverick's Missy Doll ei Maverick Frence evm eii Freim Garcia evm
eie Charmant Phyllis evm
ee Hameliá Vanill evm eei Wild Gronos Halley evm
eee Meredith Gáh evm


Isä, Gurmudgeon Guerrero on tennesseenwalkerori, joka varmaankin on tullut monelle tutuksi Branwen Farmin walkerilaumasta. Väriltään ori on varsin komia rautias ilman yhtäkään valkeaa merkkiä. Guerrero on tuontiori, mutta sitä ei ole tuotu Branweniin suoraan vaan sen aiempi omistaja on ollut MiMe. Oria on käytetty jalostukseen jonkin verran, enimmäkseen tamma Milanan kanssa. Guerrero on listattu myös Virtuaaliseen TWH-orikatalogiin jossa sille on annettu TWK-III -arvosana. Ori on painottunut askellajiratsastukseen, jossa se onkin kilpaillut kuusitoista sijoitusta ARJ:n alaisissa kilpailuissa. Luonteeltaan Guerrero on villi, mutta silti ystävällinen ihmisille.

Emä, Maverick's Missy Doll on nätti tamma joka asustelee Agapito Ranchilla. Se on tuotu tallille kasvattajaltaan Maverick Farmsilta Yhdysvalloista. Väriltään Missy Doll on kaunis mustavalkoinen tobianokirjava. Missy Doll on painottunut askellajiratsastukseen ja onkin saavuttanut ARJ:n alaisissa kilpailuissa jo jonkin verran kisakokemusta. Sijoituksia tammalle on kertynyt nelisen kappaletta. Missy Doll on siitostamma, ja ennen Most Wantedia se on saanut varsan nimeltään Quintonie Nonstance yhdessä Nonstance Bloedin kanssa.


Jälkeläiset

Agapito's Most Wanted on tarjolla puhtaiden tennesseenwalkereiden sekä risteytysten jalostukseen. Tähän mennessä tammalle on syntynyt 4 jälkeläistä.

twh-t. Tijuana's Most Amazing
twh-t. Tijuana's Most Extreme
ssh-t. Tijuana's Want Two
twh-o. Tijuana's Hit The Dancefloor

Kalenteri

Agapito's Most Wanted kilpailee aktiivisesti ARJ:n alaisissa kilpailuissa. Kalenteriin merkitään ainoastaan sijoitukset.

ARJ - kutsu - 15.3.2009 - nelitahtikäynti - 1 / 27
ARJ - kutsu - 14.3.09 - keinutuolilaukka - 2 / 12
ARJ - Kutsu - 20.3.2009 - kolmikäynti - 3 / 18
ARJ - Kutsu - 26.3.2009 - keinutuolilaukka - 3 / 37
ARJ - Kutsu - 20.7.2009 - kolmikäynti - 1 / 14
ARJ - Kutsu - 21.7.2009 - kolmikäynti - 1 / 11
ARJ - - 22.7.2009 - kolmikäynti - 2 / 10
ARJ -
- 22.7.2009 - kolmikäynti - 1 / 10
ARJ -
kutsu - 24.8.2009 - 3-käynti - 3 / 10
ARJ - kutsu - 25.8.2009 - keinutuolilaukka - 3 / 35
ARJ - kutsu - 29.8.2009 - nelitahtikäynti - 3 / 32
ARJ - kutsu - 2.9.2009 - nelitahtikäynti - 4 / 32