Ayer Golden Blaze (virtuaalihevonen)

::  Ayer Golden Blaze aka Blaze
::  tennesseenwalker, tamma
::  palomino, 152cm
::  VH-51147
::  s. 9.2.2008, , VHKR
::  askellajipainotus
::  ei meriittejäOmistaja Tijuana Stables. Kasvattaja Ayer Walkers.

Rest In Peace 9.2.2008 - 12.8.2009
Blaze toimi tallillamme muutamaa kisakäyntiä lukuunottamatta lähinnä rakastettuna siitostammana, joka jättikin jälkeensä muun muassa yhden billy-orilinjamme kantaisistä. Jäämme kaipaamaan tammaa suuresti.Kuvagalleria


© Walkers West - The horse in the picture has nothing to do with the information in this page.


Luonnekuvaus

Ayer Golden Blaze eli Blaze on rauhallinen ja ihmisystävällinen tamma, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, ei väliä onko kyseessä ihminen vai toinen hevonen.

Ratsuna Golden Blaze on kauniit ja korkeat askellajit omaava, hyvin liikkuva ja herkkä avuille. Se ei hätkähdä juuri mitään, eikä aloittelevankaan ratsastajan tarvitse tehdä töitä tamman selässä. Tamma rakastaa vauhtia, mutta kulkee haluttaessa myös hitaasti ja varmasti. Esteitä tamma tykkää hypätä aina välillä ikään kuin vaihtelun vuoksi, vaikkei todellakaan ole siinä hyvä. Enemmänkin puomit kolisevat maahan ja hevonen kuumenee ja alkaa temppuilla. Blaze rakastaa maastolenkkejä luonnon helmassa, mutta mukana on aina paras olla toinenkin ratsastaja. Blaze nimittäin vauhkoontuu maastossa helposti ja saattaa säikähtäneenä laukata monta kilometriä kauas tallilta.

Hoitaessa Blaze käyttäytyy asiallisesti, joskin on silloin tällöin hirveän kärsimätön eikä viitsisi millään seistä paikoillaan. Se tanssahtelee rauhattomana ja erityisesti käytävällä ollessaan hirnuu muille hevosille ja kiskoo itseään irti minkä kerkeää. Taluttaessa Blaze on täynnä lapsenomaista riemua eikä se millään mailttaisi mennä mihin käsketään - joka paikassa nimittäin on liian paljon kaikkea jännittävää.

Suku

i Golden Tricker evm ii Golden Bamboo evm iii Frozen Night evm
iie Failed File evm
ie Donnylle evm iei Donny Bracker evm
iee Edelmina evm
e Floppy's Editha ei Floppy's Issais evm eii American Prince evm
eie Take A Bow
ee Floppy's Edessia II evm eei Piccadilly Boomie evm
eee Edessia evm


Isä, Golden Tricker on Teksasilaiselta ranchilta kotoisin oleva komea musta tennesseenwalkerori, joka on pärjännyt erittäin hyvin westernkilpailuissa vaativissa luokissa.

Emä, Floppy's Editha eli tutummin sanottuna Eedi on yksi Ayer Walkersin siitostammoista. Se on väriltään tummanpunarautias täysin ilman vaaleita merkkejä. Floppy's Editha on painottunut askellajien showluokkiin ja kilpaillut vain hiukan VTWYn alaisissa kilpailuissa.

Jälkeläiset

Ayer Golden Blaze on tarjolla puhtaiden tennesseenwalkereiden sekä risteytysten jalostukseen. Tähän mennessä tammalle on syntynyt 4 jälkeläistä.

twh-o. Tijuana's Rich Kid Blues
twh-o. Tijuana's Psychobilly
twh-o. Tijuana's Gutshot
twh-t. Tijuana's Just Kiddin'

Kalenteri

Ayer Golden Blaze kilpailee aktiivisesti ARJ:n, VVJ:n ja WRJ:n alaisissa kilpailuissa. Kalenteriin merkitään ainoastaan sijoitukset.

ARJ - kutsu - 28.8.08 - juoksukäynti - 4 / 17
ARJ - Kutsu - 23.8.2008 - keinutuolilaukka - 3 / 16
ARJ - Kutsu - 30.8.2008 - nelitahtikäynti - 3 / 25
ARJ - Kutsu - 23.9.2008 - nelitahtikäynti - 1 / 20
ARJ - Kutsu - 23.8.2008 - kolmikäynti - 1 / 5
ARJ - kutsu - 30.1.2009 - nelitahtikäynti - 1 / 36
ARJ - kutsu - 20.2.09 - juoksukäynti - 1 / 37
ARJ - kutsu - 20.2.09 - nelitahtikäynti - 6 / 38
ARJ - kutsu - 4.2.09 - nelitahtikäynti - 3 / 28
ARJ - kutsu - 13.3.09 - nelitahtikäynti - 2 / 46

WRJ - Kutsu - 16.8.2008 - reining - 6 / 102