SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Avaamalla Hevosmaailma.netin-sivuston sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy ehtoja. Hevosmaailma.netissä on linkkejä kolmansien osapuolten omistamille tai ylläpitämille sivuille. Siirtyessäsi tällaisille sivuille eivät nämä käyttöehdot enää päde, Sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot ennen käytön aloittamista.
Kaikki Hevosmaailma.net-sivustolla oleva materiaali on tekijänoikeuden suojaamaa. Osan aineistosta omistaa Hevosmaailma.net, osa on muiden omistamaa aineistoa. Muiden omistama aineisto on merkitty useimmissa tapauksissa ©-merkillä.
Sivujen sisällön tai sisällön osan kopioiminen ja julkaiseminen on sallittua vain Hevosmaailma.netin ylläpitäjän tai aineiston tekijänoikeuksien omistajan erillisestä suostumuksesta. Hevosmaailma.netin ylläpitäjä ei voi määrätä muiden omistaman aineiston käytöstä. Aineistoa voi tallentaa kovalevylle ja tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten tekijänoikeuslain 12§:n mukaisesti, mutta aineistoa ei saa julkaista eikä jakaa edelleen. Aineistoa ei myöskään saa muuttaa, julkaista muutettuna tai sisällytettynä muuhun aineistoon. Hyvän tavan mukaisia lainauksia saa käyttää, mutta lähde on merkittävä. Kaikkien tekstien kirjoittaja on Sirpa Tähkämö, jos muuta ei ole ilmoitettu.
Hevosmaailma.net-sivustoa saa tarkastella tietokoneella vai muulla vastaavalla laitteella. Sivujen linkitys hyvää linkitystapaa noudattaen on sallittua. Pelkkien kuvien linkittäminen muille sivuille ei ole sallittua. Hevosmaailma.net ei ota vastuuta käyttöehtojen vastaisesti tehtyjen linkityksien yms. sisällöstä.
Hevosmaailma.net-sivusto toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat”, Hevosmaailma.net ei takaa sivuston toimivuutta tai virheettömyyttä. Hevosmaailma.net pidättää oikeudet tehdä sivuille muutoksia, poistaa sivuja tai rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa. Hevosmaailma.net ei anna mitään takuuta sivuston sisällön oikeellisuudesta, virheettömyydestä tai täydellisyydestä eikä vastaa annettujen tietojen soveltuvuudesta käyttäjän tarpeeseen tai tietojen pohjalta tehtyjen toimien tuloksesta. Mitään tällä sivustolla annettuja tietoja ei tule käsittää juridisena, eläinlääketieteellisenä, kaupallisena tai muuna vastaavana neuvontana. Hevosmaailma.net-sivuston ylläpitäjä ei sitoudu päivittämään sivustoa. Hevosmaailma.net ei valvo kolmansien osapuolten ylläpitämien tai omistamien linkkien sisältöä.
Hevosmaailma.net ei kerää kävijöistä mitään yksilöiviä tietoja. Hevosmaailma.net ei luovuta tai myy eteenpäin tietoja kävijämääristä, viittaajista, kävijöiden selaimista, kotimaista tai muita tietoja, jotka näkyvät domainin käyttötilastoissa.
© Hevosmaailma.net, kaikki oikeudet pidätetään
© Hevosmaailma.net
Kirjoittaja: S. Tähkämö (www(at)hevosmaailma.net)
Tiedosto luotu 2005-09-12
Muokattu viimeksi 2010-11-03
Sivu kuuluu Hevosmaailma.net-sivustoon